Brynäs IF

714131 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610102

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Det som provocerar så enormt är att han känns så jäkla ofokuserad. Vid varje avblåsning ser man honom skratta bakom masken och snacka med motspelare, domare, linjemän. Svårt att vara "in the zone" när han fokuserar på allt annat än det som han har betalt för.

Han kan ju inte vara kvar bara för att han arrangerar lagets grillfester ute vid Storsjön...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Han har ju varit så sen han kom till Brynäs. Kanske alltid varit sådan.

Jag är och kommer alltid anse att när dem tog in Lindbäck så var det största misstaget man kunde göra. Blev jävulskt påhoppad när man ifrågasatte detta inför förra säsongen 😁 Jag höll Veini väldigt högt! Står jag för!

Brynäs fel är att vi är en ryggdunkar klubb där alla är välkomna, och man vågar inte ta det obekväma beslutet när det inte fungerar att faktiskt säga tack och hej men detta fungerar inte som vi tänkt och måste tyvärr låta dig gå vidare ”avsluta karriären”

Vi står nu med en Målvakt som gör misstag, vi ser på våra spelare deras frustrationen, osäkerheten, att vi inte spelar avslappnat. Vi tar fel beslut osv.

Kollar man lite på tex FBK, Linköping osv osv så ser man skillnaden med att ha något man litar på bakåt. Mot hur Brynäs agerar i många lägen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Har ej sett matchen pga jobb. Skrollat lite och inser att Huge skyller på domarn och vi andra som har koll på hockey inser att det är mycket som ät åt helvete. Over and out!
Kommentera