Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610104

Sv: A propósito de nada
Asterix:
Gissar att det inte är helt lätt att bara plocka en målvakt som ska kunna vinna ett slutspel. Lever hellre med de här haveriet ett tag till och att det blir en bra lösning istället för en paniklösning. Alcen letat naturligtvis för fullt, det är jag helt säker på. Håller också med att det bästa vore om Anders klev av själv. Han gör såklart sitt bästa och den här ångesten han lär vara utsatt för nu kan inte vara att leka med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mav80: Lindbäck ska inte stå en jävla match till. Det sorgliga är att Alcén och Gälla troligtvis har så dålig syn att dom inte ser hur klumpig Limpan är.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mav80: Lindbäck är inte målvakten som kommer ta Brynäs tillbaka till SHL. Då chansar jag hellre och tar in någon som kanske är den målvakten. Alla värvningar är i någon grad chansningar, men det känns tyvärr som att man kan konstatera att Lindbäck inte är rätt man för uppdraget. Det kan ju inte bli sämre om man tar in nåpgon med hyggliga meriter, typ AHL-keepern som Expressen skrev om idag.

Med tanke på målvaktsproblemen är det också lite beklämmande att Brynäs har snålat på målvaktstränarposten den här säsongen. Både förra säsongen och den här har man lite konstiga lösningar där.
Kommentera