Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610110

Sv: A propósito de nada
Mickesgolf: Jag tycker fortfarande att det var rätt att ta tillbaka Lindbäck. Han har haft en fantastisk karriär och var en grym målvakt under många år. Nu vet vi att han inte längre är i närheten av sin tidigare nivå och måste anpassa besluten därefter.

Tycker även att Brynäs ska ta tillbaka Silfverberg, trots att han inte längre är lika bra, men man ska naturligtvis inte tro att han återvänder som en frälsare. Det är alltid svårt att bedöma spelare som varit utomlands länge, Silfverberg kan mycket väl hålla Krüger-nivå, men det vet vi inte innan vi har sett honom på stor is igen.

Lindbäck skulle säkert kunna vara en av ligans bästa backups, men då måste ju både han själv och klubben acceptera den situationen. Det kräver en enorm prestigelöshet från honom och att klubben värvar en ny etta. I en avgörande slutspelsmatch skulle jag fortfarande hellre matcha Lindbäck än Clara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Där ser vi väldigt olika. Jag vill inte ha Lindbäck i ett slutspel. Absolut inte ☺️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: fiaskot att ta tillbaka Lindbäck kunde ingen förutse men att ge honom förnyat kontrakt efter förra årets disaster säsong är en total gåta med tanke på alla bra målvakter som finns. Ta exempelvis Halonens räddning på Bertilssons direktskott i första... Lindbäck har inte varit i närheten av en sådan räddning sedan han kom tillbaka
Kommentera