Brynäs IF

714048 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610456

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Här handlar det ju dessutom om att han har koll på var den tilltänkta passningsmottagaren befinner sig på isen, bara det att han av nån anledning inte ser
att en motståndare kliver in och läser passet.”

Ser att Huge, alla kompetenta yrkesmäns stora korsriddare, är ute och svingar i vartannat inlägg ungefär…

Problemet med när Limpan målade sin senaste Picasso (killen har ett helt vernissage vid det här laget) är att han inte kollar upp överhuvud taget… Han stirrar ner i isen och skickar pucken i blindo. Både Billins och Lindstein står ju i varsitt hörn bakom förlängda och väntar på pass… Men fortsätt du med ditt patetiska försvar… Det var säkert försvarsspelets fel…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: ” Problemet med när Limpan målade sin senaste Picasso (killen har ett helt vernissage vid det här laget)”

Vernissage är inte storskaligt nog för lindbäcks tavlor. Skulle säga att han startat en egen inriktning inom konsten: tavelismen - att producera tavlor enligt löpande band principen.

Samtidigt lanseras en ny filosofisk gren nu i dagarna: hugeismen - att leva i total förnekelse
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lindbäck ville vara aktiv med klubban och starta ett snabbt motspel, nåt han hade lyckats bra med tidigare i matchen och som spelarna och tränarna vill att han ska göra. Nu blev det fel men ett fel som inte hade nån större inverkan på resultatet eller spelet i stort efter fadäsen.
Du har från din amatörpsykologsoffa inte en aning om hur mkt Lindbäck ev stirrade ner i isen eller skickar pucken i blindo.
Har aldrig förnekat att det är en tavla, bara att det är en "bra" tavla sas, om man nu kan tala om sådana.
Vore skillnad om han hade varit ostörd och haft god tid på sig att lokalisera en eller flera säkrare passningsalternativ och därefter slagit pucken rakt i gapet på en motståndare, men nu var det ju inte riktigt så som skeendet utvecklade sig i det här fallet.
Kommentera