Brynäs IF

714112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610465

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lindbäck ville vara aktiv med klubban och starta ett snabbt motspel, nåt han hade lyckats bra med tidigare i matchen och som spelarna och tränarna vill att han ska göra. Nu blev det fel men ett fel som inte hade nån större inverkan på resultatet eller spelet i stort efter fadäsen.
Du har från din amatörpsykologsoffa inte en aning om hur mkt Lindbäck ev stirrade ner i isen eller skickar pucken i blindo.
Har aldrig förnekat att det är en tavla, bara att det är en "bra" tavla sas, om man nu kan tala om sådana.
Vore skillnad om han hade varit ostörd och haft god tid på sig att lokalisera en eller flera säkrare passningsalternativ och därefter slagit pucken rakt i gapet på en motståndare, men nu var det ju inte riktigt så som skeendet utvecklade sig i det här fallet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Vore skillnad om han hade varit ostörd och haft god tid på sig att lokalisera en eller flera säkrare passningsalternativ och därefter slagit pucken rakt i gapet på en motståndare, men nu var det ju inte riktigt så som skeendet utvecklade sig i det här fallet.”

Såg du ens matchen? Du brukar skriva om att folk ska gå till specsavers, själv verkar du behöva ledhund… Limpan är helt ohotad när han slår sin passning och stirrar i isen. Jag försökte ta en screenshot på mobilen från 4:ans sändning, men får det tyvärr inte att lira. Men det är tydligt… Lev kvar i din fantasivärld du…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” blev det fel men ett fel som inte hade nån större inverkan på resultatet eller spelet i stort efter fadäsen.”

Så ett insläppt mål har ingen inverkan på resultatet? Hmm, intressant. Hur tänker du då? Räknas inte det målet eller? Så då vann Brynäs igår med 3-2 alltså eftersom första målet för Västerås inte räknas.

” Du har från din amatörpsykologsoffa inte en aning om hur mkt Lindbäck ev stirrade ner i isen eller skickar pucken i blindo.”

Behöver man vara psykolog för att se vart någon kollar? Jäkligt intressant även det
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det var en sjukt stor tavla. En gigantisk stor. Det gjorde så att pendeln började svänga över till Västerås fördel tyvärr. Man verkligen såg i spelarnas ögon och kroppsspråk hur besvikna dom blev. AL måste borta, helst igår annars blir det en ökenvandring utan dess like i Allsvenskan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Nu blev det fel men ett fel som inte hade nån större inverkan på resultatet eller spelet i stort efter fadäsen.”

Men du driver? 😂😂🤣
Kommentera