Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2611381

Sv: A propósito de nada
Silfver: Tycker det är svårt att hittills göra en ordentlig bedömning av Gällstedt och kompani. Tycker att Brynäs spelat helt ok, men målvakterna (läs Lindbäck) har ju på egen hand hand torskat matcher.

Med en "normal" målvakt i mål hade troligtvis Brynäs gått rent första 5 omgångarna. Fram till matchen mot Södertälje hemma har man, enligt mig, varit med i varje match och har gett sig själv chansen att vinna.

Självklart hade man, även med en annan målvakt, torskat vissa matcher - tänker på dom när man inte gjort mål framåt. Och en annan målvakt hade kanske även torskat 1 match på egen hand. Men jag är övertygad att Brynäs haft betydligt fler poäng med en annan målvakt.

PP är ett sorgebarn och kanske kan man ifrågasätta om Molin är rätt assisterande tränare att ha i ett lag 2023. Samma sak med Masken.

Tillskriver även målvaktstavlorna en del av energilösheten hos tränartrion. Lika som för utespelarna kan det inte vara kul att vara ansvarig för ett lag som spelar väl men ändå tappar poäng pga invididuella misstag.

Måste kännas oerhört tungt att känna att man gör en bra insats och ändå förlorar poäng och sedan inte vilja hänga ut målvakten i media (eller inför laget). Tänk mot Östersund hemma, du släpper till 9 skott på hela matchen, skjuter 40 och tar ändå "bara 2 poäng. Måste kännas ruskigt frustrerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tror egentligen inte någon i tränarstaben är direkt inkompetent men är lite frågande om hur bra sammansätt den är. Ingen har någon större erfarenhet av att vara huvudtränare, alla är lite äldre och ganska lågmälda. De är lite för lika varandra och eventuellt lite för mycket polare för att dynamiken ska fungera ordentligt.

Jag tycker väl inte det känns så akut att göra något trots det men om det skulle behövas och man vill göra det utan att det ska få för stora ekonomiska konsekvenser, så är Victor Grönberg i J20 intressant. Djurgården ryktades ändå vilja ha in honom innan man valde att fortsätta med Michael Holmqvist så något måste han ändå ha. Ta in honom i A-laget och kanske låt Ove ratta J20, något han ändå har gjort förut.
Kommentera