Brynäs IF

714139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2613760

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja Svedman hade en chans att bryta mönster, istället föll han i samma fälla som hans föregångare.
Med facit i hand skulle man nog låtit den finska trion fortsatt in i mål med tanke på vilket trött trio man ställde i båset och med tanke på att halva laget var motstånd till förändringen.
Att man sen väljer att fortsätta med Alcén när haveriet är totalt förblir en gåta. Exakt allt blev fel föregående säsong, målvaktscirkusen, för tunn trupp och till sist tränarcirkusen klockan fem i tolv med energilös trio som ersatte dessutom.

Svedman bär yttersta ansvaret att detta får fortsätta även i år. Vi kommer troligen vinna serien pga överlägsen individuell skicklighet. Men när det blir andra typer av matcher och pressen kommer.. hua.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Vi får hoppas att de tre trötta gubbarna kan alstra sin sista energi till spelarna, så de kommer ut någorlunda matchredo kl 19.
Sen skulle det vara ytterst värdefullt om Molin kunde bärga upp PP-siffrorna till tvåsiffrigt iaf. Boxplay är väl också lite av ett sorgebarn men dom siffrorna är nog ganska maxade med nuvarande slipsar i kassen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Någon som har Hockeysverige o vill dela med sig av artikeln? Står ”offrar Brynäs poängkungen för målvakt” o så är det en bild på indrasis
Kommentera