Brynäs IF

713284 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2615847

Sv: En julsaga
Jan Grismöbel:

Nu blir jag fan irriterad på dig. På riktigt.

Jag är så förbannat trött på ditt ständiga gnäll på Brynäs, oavsett om det är spelare eller ledare du driver med eller klagar på. Hur fan kan du ta parti för en motståndare som säger så om en spelare som gjort flera säsongen i Brynäs från juniorålder och nu står emot som sportchef i en otroligt tuff tid. Jag är inte Alcéns största fan heller men jag respekterar honom som Brynäsare och sportchef. Förra säsongens misslyckande till trots att har gjort det han kan för Brynäs bästa. Han jobbar antagligen betydligt hårdare än både du och jag gjort.

Svedbergs uttalande från den matchen är vidrigt, i ren motsats valde Alcén att inte ens kommentera händelsen. Och du tar såklart Svedbergs sida… Du kan inte vara Brynäsare. Pinsamt är bara förnamnet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En julsaga
Johannes Hedberg: Kanske just det som är problemet. Han skulle aldrig haft alla dessa säsonger i klubben och absolut inte sportchefsjobbet. Det är han som ska tacka att han fick bära detta klubbmärke så länge och fortfarande gör. Det är hårda ord från Svedberg, och det där med Virus är ju framförallt onödigt. Men det är ju inte osanning att Pekka är anledningen till att det blev så många säsonger i klubben.

” Förra säsongens misslyckande till trots att har gjort det han kan för Brynäs bästa. ”
Den meningen säger allt. Det är ju det som är problemet, han kan inte. Inte tillräckligt bra för att vara sportchef på absolut högsta nivå.
Kommentera