Brynäs IF

717535 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2615871

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Men jag tror inte någon är överraskad av Brynäs oskicklighet att bedöma spelare”

Peja!!! du menar som din bedömning eller spekulation (ifrågasättande) av J Benn att det var hans fel att Brynäs förlorade några matcher efter att han anslöt för att han ruckade på gruppdynamiken, eller som du skrev vi måste ställa oss den frågan?

Jag skulle gärna sett sett Ljungkranz i Brynäs den här säsongen men han lämnade för en anledning vilket vi inte vet ett skit om….(troligtvis speltid i en toppkedja)
Så för jävla kul att han får utdelning i Almtuna vilket möjligen aldrig hade hänt i Brynäs då han fått mindre istid i ett topplag som Brynäs i HA……

Vad jag vill jag se nu är en rekrytering av en målvakt och en power forward, då möjligen har vi en chans på SHL,

SSK DIF kommer bli giftiga i ett slutspel och i min spåkula så går ett av dessa lag upp i SHL efter den här säsongen...
🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: Det är absolut värt att fundera på hur Benns inträde ruckade dynamiken och det är inte minst en väsentlig diskussion när man diskuterar värvningar. Jämför Brynäs vinstprocent med och utan Benn, och du kommer att upptäcka för honom väldigt osmickrande siffror. Samtidigt tror jag alla inser att det finns många andra omständigheter, men min poäng var inte att såga Benn utan att belysa faktumet att laget torskar mycket mer med än utan honom i laget, och eventuellt skapa en diskussion kring det.

Det känns ju lite halvkonstigt att inte ens kunna lyfta frågeställningen utan att du blev kränkt(?) och svarade med massa sarkasmer. Tydligen är det ett ytterst känsligt ämne.

Jag är skeptisk till att Benn spelar powerplay. Han är helt okej där, men långt ifrån en specialist. Hade personligen tyckt det var intressant att testa Lindstein i powerplay, men istället har man alltså testat Benn med varierande (ofta svaga) resultat.

Med det sagt tycker jag också att Benn är en riktigt bra spelare, men precis som alla andra måste han coachas rätt för att utnyttjas maximalt.
Kommentera