Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2616399

Sv: A propósito de nada
J-S: Oväntat ja, men jag vet inte om jag velat få in Wikegård i Brynäs direkt. För 15 år sen hade jag sagt ja utan att tveka. Men han känns lite... gammalmodig? Kommer han verkligen föra med sig nytänkt? Lite rädd för (sett ur ett DIF-perspektiv så klart) att det blir mycket bakåtsträvande osv. Lite liknande i hur Brynäs varit med att ta in gamla Brynäsare i alla möjliga positioner bara för att de har koppling till klubben.

Sen blir jag gärna överbevisad (så länge det inte är på Brynäs bekostnad) då jag tycker Wikegård är och varit lite av en frisk fläkt i media även om jag långt ifrån alltid håller med honom. Djurgårdarna verkar vara lite 50/50 på om det blir succé eller fiasko också vid en snabb titt på deras forum och Twitter osv.

Sen blir han ju sportsligt ansvarig för hela klubben (inklusive dam och juniorhockeyn) och inte sportchef eller tränare ska vi komma ihåg. Sen pratas det dessutom om Victor Nybladh i någon roll också och det är ett namn jag tycker låter väldigt spännande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag hade nog blivit ganska besviken om vi hade värvat Wikegård som SC till Brynäs. Han kanske visar sig vara jättebra, men det känns inte så nytänkande tycker jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Niklas Wikegård är en kravställare som Djurgården kommer få nytta av,
Kommentera