Brynäs IF

714049 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2617804

Sv: A propósito de nada
Malken: "Ja, och jag tycker att backarna har börjat agera mer rätt."

Ja, det är ett mysterium att Brynäs påstådda "kaos i försvarszon" upphört när man inte har en mv som gör tavla efter tavla bakom sig.

Verkar som att skotten man får mot sig inte får "konstiga toucher" längre heller. Eller för den delen att skotten inte är otagbara längre.

Märkligt sammanträffande!!!

Såklart stor ironi (som jag hoppas alla förstår) men min ståndpunkt har sen säsongsstart varit att Brynäs inte haft ett försvarsproblem - endast ett mv-problem. Nu när man har en "normal" mv så ger BÅDE offensiv och defensiv laget chansen att vinna matcher.

Att Brynäs skulle ha ett försvarsproblem är bara ett luftslott signerat gammelsmurf golfboll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "men min ståndpunkt har sen säsongsstart varit att Brynäs inte haft ett försvarsproblem - endast ett mv-problem."

Så du tycker att vårt försvarsspel över hela banan inte har uppvisat några problem då?
Trots att tränarna tjatat om att just försvarsspelet har varit alldeles för dåligt, även om det börjat se bättre ut nu dom senaste matcherna?

Att Brynäs inte haft några problem alls med försvarsspelet är nog bara ett luftslott signerat en enögd vaktmästare som under 15 år sysslat med "hockey"
(läs: spola isen på nån lokalrink...)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det blir dock spännande att se hur länge det dröjer innan man väljer att bänka Clara och åter låta Limpan agera utespelare. Galenskap! Låt Clara fortsätta spela, han blir bara bättre och bättre medans Limpans karriär är på väg utför.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Du har helt rätt. Man märker direkt vilka som inte har egen erfarenhet av lagidrott.
En osäker målvakt som sprider osäkerhet smittar av sig i hela laget, gör att försvaret får över analysera varje situation. Blir statiska. Irritation i båset. Sprider sig som pesten i hela laget när en målvakt ger bort mål och matcher om vartannat.
Titta vilken stabilitet vi uppvisat nu i egen zon och Clara gör.
Klart att Lindbäcks frånvaro ligger bakom denna uppsving.
Kommentera