Brynäs IF

715133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2618009

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag skulle säga så här:

Målvaktssidan: Där behöver man förstärka, trots att Clara varit bra nu på slutet. Blir dock ganska selektivt att bara ta ut hans 5 sista matcher, det är ett litet urval, särskilt när exempelvis Almtuna borta var en match där han nästan omöjligen kunde släppt in fler mål.

Backsidan: Måste inte förstärkas, men jag noterar att Rögle kanse kommer att göra sig av med Brandon Davidson. Han var riktigt bra förra säsongen, men har inte fått till det i Rögle. Det är verkligen inte Brynäs topprioritet, men han skulle ändå vara en stor tillgång och göra att man kan låna ut Johanesson till någon mindre klubb. Det är en lockande tanke att se Johanesson få mycket istid i ett allsvenskt bottenlag och kommer tillbaka som en bättre spelare nästa säsong, samtidigt som man skulle ta höjd på backskador på ett annat sätt om man tar in Davidson.

Forwardssidan: Spetsen är bra, men man behöver ett par "vuxna" forwards som breddar laget. Här tycker jag egentligen inte att det behöver vara svindyra spelare, men några "vuxna" och lite mer "ärrade" spelare som även kan spela boxplay ser jag gärna att man tar in där. Skulle givetvis inte klaga om man tar in potentiella spetsspelare, men ser egentligen inte det som ett måste.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut är det selektivt att titta på bara hans fem senaste matcher. Men jag tycker att hans stats som helhet är bra också. Han har 11 Vinster och 3 förluster, och varav en hållen nolla.
90.03% och 2.32 GAA. Ser man bara till Insläppta mål per spelade 60 minuter (GAA) så ligger han på #4 i ligan.

Men helt klart är han ung och vi behöver en målvakt till. Men hittills är jag imponerad av Clara.

Vad gäller resterande positioner så vet inte jag om jag tänker att vi behöver någon mer, men du har säkert rätt Peja. Jag tycker hittills resultatet den här säsongen ser riktigt bra ut. Poäng i 21 av 27 matcher. Ser man till detaljer i matcherna så finns det säkert en hel del att slipa på
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Prio måste vara En riktigt bra målvakt(om det går att hitta) Med Benn i laget så tycker jag backsidan ser ganska stabil ut även om om man kan se sekvenser av nån slags rädsla , när vi ibland blir nedtryckta i egen zon som mot djurgården t.ex. Men vi ligger etta trots jag har vart en del kritisk hur det sett ut spelmässigt i ett flertalmatcher .. så jag är förhoppningsfull inför komma skall.. god jul på er=)
Kommentera