Brynäs IF

713992 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2620767

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Clara var väl tänkt som en bra och billig båsöppnare och det är Inte säkert det är Alcens fel att huvudkontraktet gäller. Men i intervjun i VF så känns det som det enda Wallin vill är att ha tillbaka Clara om båda deras målisar blir borta länge eller för en kort tid just nu. Och oavsett letar ju Alcen efter ny förstamålis, blir dock mer brådskande om Clara lämnar ett tag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesel:
”Inte säkert det är Alcens fel att huvudkontraktet gäller”.

Fast har de utformat/skrivit Claras utlåningskontrakt rätt så borde inte FBK kunna ta tillbaka honom denna säsong utan att alla tre parter (bif, fbk å Clara) önskar så.
Sen att Wallin skriver att det är deras första alternativ om båda ordn. målisar är skadade betyder kanske bara att det blir en ”förhandling” med alcen då det troligen är hans enklaste och billigaste alternativ - just för att Clara är deras målvakt på kontrakt o ska vara deras backup (om han inte skrivit ett uykpningskontrakt.) men pucken ligger juridiskt hos BIF.

Men presenteras Clara för chansen att spela i FBK så kommer han kanske inte vilja vara kvar i BIF o vilket alternativ har Alcen då?

Problemet är ju att både fbk o bif behlver samma målis ute på marknaden beroende på var Clara kan ta vögen, Kommer inte en sån ut råder problem, och svsrtepetter borde fbk ha just nu..
Kommentera