Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2620879

Sv: A propósito de nada
Någon på erat forum hade ju hört på ett julbord att Rautio skulle vara aktuell för er.
Men så verkar fallet inte bli.
David Rautio. Där har ni Luleå Hockeys lösning på det problem som Joel Lassinanttis sjukdomsbesvär har medfört. "Vi kommenterar aldrig spelare som inte tillhör oss och det kommer jag inte göra nu heller", säger sportchefen Stefan Nilsson.


Det korttidskontrakt David Rautio och Skellefteå tecknade när det stod klart att Gustaf Lindvall skulle missa säsongsinledningen på grund av en skada förlängdes i början av oktober.

I CHL har David Rautio, som varit 92,2-procentig, vaktat Skellefteås kasse i fem matcher, men i SHL har det bara blivit två matcher för honom.

Allt tyder också på att tränaren Robert Ohlsson, som gav David Rautio chansen när de i slutet av november mötte Luleå Hockey i Coop Norrbotten Arena, kommer låta Linus Söderström starta i lördagens derby.

Nu har Luleå Hockey, som med Joel Lassinantti indisponibel på grund av den orkeslöshet han har känt sedan han tidigare år hade körtelfeber lånat in Ludvig Christoffersson och Johannes Sundström från Kiruna IF respektive Piteå Hockey, kontaktat David Rautio, för han har en klausul som ger honom rätt att bryta kontraktet med Skellefteå.

Enligt våra källor kommer 38-åringen från Luleå troligtvis också att utnyttja den och skriva på för Luleå Hockey efter lördagens derby.

– Vi kommenterar aldrig spelare som inte tillhör oss och det kommer jag inte göra nu heller, säger Stefan Nilsson.
Kommentera