Brynäs IF

713204 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2622329

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är inte sällan att det laget som har en målvakt som vinner målvaktskampen blivit det lag som vunnit SM-guld eller blivit det laget som tagit klivet upp i SHL.
Dessa slutspel är ofta jämna historier där matcherna står och väger.
Det som avgör kan vara att ett lag har en sniper som går in och avgör matchen eller en målvakt som går in och räddar laget när det som mest behövs.

Tror du Huge att Lindbäck är en målvakt som kommer att rädda laget när det som mest behövs och vinna slutspels matcher åt oss.
Vad det verkar så finns det två personer som har den tron på Lindbäck och det är du och Alcen.
Vi övriga är mycket oroliga för att Lindbäcks mediokra målvaktsspel kommer att kosta oss en SHL plats nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: "Det är inte sällan att det laget som har en målvakt som vinner målvaktskampen blivit det lag som vunnit SM-guld eller blivit det laget som tagit klivet upp i SHL."

Det vet nog alla redan, så varför påpeka en sån självklarhet?

"Det som avgör kan vara att ett lag har en sniper som går in och avgör matchen eller en målvakt som går in och räddar laget när det som mest behövs."

Återigen en självklarhet som du pekar på. Varför, undrar man återigen...

"Tror du Huge att Lindbäck är en målvakt som kommer att rädda laget när det som mest behövs och vinna slutspels matcher åt oss."

Nä, det tror jag inte.
Så här långt har han varit för ojämn, då känns Clara som ett bättre alternativ i kassen när det drar ihop sig till slutspel.
Sen tror jag inte att Alcen och tränarna bedömer Lindbäcks prestationer med samma ögon eller måttstock som vi mer okunniga och oinsatta sofftyckare gör.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindsteins framfart lyfts i dagens GP.
Kommentera