Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2624224

Sv: A propósito de nada
Jugge: Nu när Brynäs tagit beslutet kommer magistern tycka att det är helt rätt. Kappan vänder som vanligt efter vinden....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan: "Nu när Brynäs tagit beslutet kommer magistern tycka att det är helt rätt. Kappan vänder som vanligt efter vinden...."

Märklig slutsats.
Hur kan det vara kappvändande om jag hela tiden haft inställningen att yrkesmännen med insikt och kunskap är bäst lämpade att ta så korrekta beslut som möjligt?
Nu har yrkesmännen agerat och då utgår jag således från att dom också har tagit ett korrekt beslut. Svårare är det väl inte.
Vilket inte hindrar mig från att tycka att kritiken mot Lindbäck har varit överdriven och vad som dessutom i huvudsak ligger bakom beslutet är svårt att veta.
Lindbäcks egna och kortfattade kommentar i GD tyder lite på att man inte har varit 100% överens om att gå skilda vägar.
Om Brattströmryktet nu stämmer och denne blir ersättare samtidigt som Clara inte kan försvinna till FBK, så känns det som att det inte bara har varit de rent sportsliga prestationerna som legat bakom beslutet utan andra saker som också har vägt in.
För som många redan är inne på: varför ersätta Lindbäck med nåt som isf framstår som minst lika osäkert?
Kan tänka mig att det är personliga saker utanför hockeyn som också har spelat in i beslutet, där de sportsliga sakerna inte har varit lika avgörande, även om dom förstås också har spelat in.
Jag menar, om Alcen nu hade ansett att Lindbäck verkligen varit så katastrofal under en längre tid och som det påstås härinne, då borde han väl för länge sen ha hittat en ersättare tycker man.
Min känsla är att Limpan velat fortsätta men att Alcen nu, pga både sportsliga och personliga/sociala saker, anser sig ha kommit till vägs ände efter att ha gett honom tillräckligt många chanser att komma tillbaka till normal nivå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Nja, magister kommer skylla på att soffcoacher tvingade bort Lindbäck och att huvudansvaret på att Limpas släppt in så många mål ligger på försvaret.
Kommentera