Brynäs IF

714927 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2624320

Sv: A propósito de nada
Har ibland varit oerhörda påhopp på Limpan, han gör ju bara det han är tillsagd att göra: Stå i mål, dom flesta har ju sett att den här säsongen inte varit så lyckad för honom. Gnället och påhoppet ska till 100% varit på föreningen som tjurat på att förnedra Limpan match efter match och låtit honom stå när det inte har funkat som han och många andra sett.

Älskar att se hans styrka i detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
UbbeNils: ”Har ibland varit oerhörda påhopp på Limpan, han gör ju bara det han är tillsagd att göra: Stå i mål, dom flesta har ju sett att den här säsongen inte varit så lyckad för honom. Gnället och påhoppet ska till 100% varit på föreningen som tjurat på att förnedra Limpan match efter match och låtit honom stå när det inte har funkat som han och många andra sett.”

Sorgligt att det behövs en Timråit att se detta,😢
Som många andra Brynäre trodde jag att Limpan skulle steppa upp i HA efter debaclet förra säsongen,

Jag har sagt dom sista tre månaderna att det skulle komma in en ny målvakt i Januari, och jag tror att planen var att ersätta Clara då han var en billig lösning inför säsongen.

Men som (nästan) alla har sett så har det inte funkat för Limpan den här säsongen så därför får han nu lämna,

Men tonen vissa håller i mot Limpan här på forumet är fan skrämmande,

Limpan är född Brynäsare han har kommit upp i genom våra egna led och har haft en super bra karriär och ska hyllas för det….

Tack för allt Limpan och lycka till framöver….
🥰😌
Kommentera