Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2626883

Sv: A propósito de nada
Peja: Ok. Nu är det facit i hand på hög nivå.
Gå tillbaka och leta upp dina inlägg där du tycker att spelarna som kom och förlängningen av Manner var dålig.

Samsung:

Nä, men nu är det ju stora skitkastardagwn på Alcén.
Så han åker ju med i allt idag.

När kommer åsikten att det är Alcéns fel med En Bra Start?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Orkar inte leta i historiken, men jag var skeptisk till en tränare med Manners taktiska upplägg. Den defensiva hockeyn funkar inte i SHL nuförtiden. Hans hockey handlade för mycket om att anpassa sig efter motståndarna, reagera snarare än agera, och rent allmänt för defensiv/passiv hockey för dagens SHL.

När Brynäs tog in Manner var det ingen som pratade om den taktiska biten heller eller vilken hockey han stod för, allt snack handlade om hans ledarskap. Det spelar ju ingen roll om ledarskapet är perfekt om det taktiska upplägget inte funkar, det kommer ändå inte generera i bra resultat. Därför var jag skeptisk till Manner som Brynästränare, men är det verkligen värt att älta nu?

Alcén är som sagt den enda sportchefen i Brynäs historia som har byggt ett lag som blivit degraderat från SHL/Elitserien och till skillnad från en jäkla massa andra sportsligt ansvariga har han på något sätt lyckats stanna kvar på posten. Hoppades personligen att han skulle säga upp sig efter säsongen, men förstår samtidigt att han och Grahm håller hårt i sina positioner, de kanske aldrig kommer få lika bra jobb i framtiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Fast vart har jag skrivit skit om Alcen nånstans? Om nån annan skriver något kan du ju inte dra mig över samma kam.
Alcen var väl spelare i Mora eller något liknande när en bra start kom och har väl ingenting alls med det att göra?
Kommentera