Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2627546

Sv: A propósito de nada
Härlig seger idag där klassskillnaden var markant. Det var aldrig något snack även om det bara stod 0-1 efter 1:a. Men som Gällstedt sa efter matchen, ”i början är ju alla pigga, men trummar vi på så kommer målen”.

Rätt personer som får göra mål också och fortsätta bygga självförtroende. Roligt att Ohlsson fick näta igen. Tycker han har en mognad i sitt spel och kan förhoppningsvis utvecklas till en solid klassisk svensk 2-vägs center som vi får nytta av under lång tid framöver. Tycker även en sån som Kvist lyft sitt spel sedan han tog klivet ner i 4:e kedjan. Dom hade bra snurr emellanåt idag.

Otroligt roligt för Clara att få hålla nollan igen! Vad har egentligen gått för tankar i hans huvud de senaste dagarna? Jag tycker att han verkligen steppat upp och haft en riktigt fin utveckling hittills under säsongen. Det är lätt att glömma att killen bara är 18 år.

Nu laddar vi om och ser till att krossa råttorna och ta 3p på fredag! Samt att Alcén så snart som möjligt hittar en vettig, erfaren keeper.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Du tar orden ur min mun min vän, klockrent 🥰🤘

Tycker verkligen 4:e linan visar framfötterna med Ohlsson, Kvist & Nordh, riktigt kul att se, känns som Gälla ser en stor potential i dessa grabbar, tycker verkligen dom tar chansen oxå att visa upp sig och leverera 🤘
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: idag var samtliga bra extra plus för Clara, Rödin, Lindstein och Indrasis sen hoppas man fortfarande att 74 kan snäppa upp ett par hack. Men riktigt bra insats, fortsätt så på fredag.
Kommentera