Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2627610

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller inte med dig. Brynäs leder ligan klart och jag tycker att man kan skönja en bra stomme för SHL om vi går upp.
Med facit i hand så borde förstås Alcén inte satsat på Lindbäck utan försökt fått in en annan målis. Men jag måste säga att även jag trodde att Lindbäck och Clara var ett tillräckligt bra målvaktspar.
Det gör att vi nu har ett hål i truppen och det är nu Alcéns jobb att fixa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Är för övrigt på Zanzibar för tillfället och här är det drygt 30 grader just nu. Så om ni tycker att jag skriver gallimatias så kan det ju bero på överhettning.

Skämt åsido så var det härligt att se att vi tog en skön 6-0 vinst igår. Får vi till ett bra försvarsspel så går vi upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: "Brynäs leder ligan klart och jag tycker att man kan skönja en bra stomme för SHL om vi går upp."

Ja, det börjar se bra ut. Tycker att man börjar få till ett bra anfallsspel och ett bra försvarsspel samtidigt. Det har man ju haft förtvivlat svårt med ända sedan Peter Anderssons dagar. Det har ju varit lite Hawaii-hockey över Brynäs i Hockeyallsvenskan - böljande spel fram och tillbaka där Brynäs har varit bäst på att sätta puckarna. Det skulle ju förstås straffas direkt i SHL. ...Men jag tyckte jag såg något annat igår. Man var fortfarande vassa framåt - men släppte inte alls fram lika många kontringar som tidigare. ...Och Clara verkar vara redo för en förstaspade nu. Jätteroligt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Stommen är väl samma som tog oss ner i HA så hur menar du där? Är det amerikanerna som inte lyckats i SHL tidigare du menar? Bortsett från Kopacka då som borde säkras upp om vi klarar avancemang.
Kommentera