Brynäs IF

713831 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2631448

Sv: A propósito de nada
Huss888: Jag tror inte att en semifinal mot AIK eller Löven kommer att bli lätt. Om AIK undviker skador kan de bli tuffa att handskas med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Jag tror inte att en semifinal mot AIK eller Löven kommer att bli lätt. Om AIK undviker skador kan de bli tuffa att handskas med."

Det finns inga lätta matcher i ett slutspel, men över sju matcher bör det laget vi har vinna en sån serie. Möjligtvis att motståndarna stjäl en eller två matcher, men vi är starkare än så. Framför allt verkar det vara en otrolig kemi och sammanhållning i laget, det kan räcka väldigt långt i slutspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror faktiskt att inget lag blir lätt att handskas med. Har man gått till semi i HA är man väldigt motiverad att nå SHL. Om vi vinner serien blir det inget lätt val när det (förhoppningsvis) är dags för semi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Visserligen blir det troligtvis annat i ett slutspel men då tar jag nog hellre AIK med 0.83p/match mot topplag än Björklöven.. men annars har jag nog allt annat än Djurgården i en final.. oavsett vad så lär det bli tufft. Björklöven har ju bäst målvakt dessutom
Kommentera