Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2631934

Sv: A propósito de nada
Attila: Från nära håll kändes det som att många spelare i Brynäs hade en så kallad dålig dag på jobbet, händer alla. Bra första 10-15 minutrarna, sen när utdelning inte kommer så försvinner glöden lite. Västerås spelar ala Växjö-style och gör det smart (riktigt tråkigt att titta på dock…) Shit happens. Färjestad har väl torskat 1 eller 2 matcher mot bottenlaget IKO denna säsong också.

Kul att Indrasis fortsätter göra poäng. Kopacka väldigt osynlig idag, trampade vatten. Men återigen, alla kan ha en dålig dag.

Satt bakom Clara i 2 perioder och.. jag kände själv (som utespelare och inte målvakt) att det måste vara svårt att inte ha ett skit att göra på flera minuter, sen kommer ett vasst läge.. Tänk en utespelare som inte rör pucken på 12 minuter, svårt att göra något fantastiskt med den om man varit utan den så länge och väl får den.. lätt att bli ”kall” under sådana omständigheter.

Vi kommer igen nästa match. Forza Brynäs!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Har inte Vesel försvunnit lite offensivt i de nya kedjekonstellationen? Känns som att Larsson fick ett lyft i samband med att han fick spela med Rödin och Vesel gick ned sig. Tror det kan bli bra med Kellerher tillbaka i den kedjan då de hade kemi tidigare och då med Scott som komplement.
Kommentera