Brynäs IF

715468 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2634947

Sv: A propósito de nada
Om vi för skojs skull istället frågar vilken/vilka spelare ni tycker är årets flopp än så länge? Och vi kan räkna bort Lindbäck då han inte är med längre (alla skulle väl säga hans namn annars).

Jag har lite svårt att se Kasper Larsen som en lyckad värvning även om han är ung. Kanske inte årets flopp men han producerade alltså 43 respektive 35 poäng i OHL och står nu på 3 poäng och bara +3 på 31 matcher. Benn har skrapat ihop över 4 gånger så många poäng som honom på bara 23 matcher (helt olika kaliber på spelarna, jag vet). Hoppas på utvecklingspotential här. Bara +3 är dessutom uruselt när man ser att nästa back före honom har +11.

Annars skulle jag nog säga Chad Billins. Och det betyder inte att han gjort något direkt dåligt i Brynäs. Men vi pratar om en spelare som gjorde 43 poäng i Hockeyallsvenskan för bara 2 år sen. Nu går han mot en 12p säsong. Sticker inte direkt ut i +/- heller även om den är på +12 (samma som Benn) då det ändå är sämre än t.ex. Cukstes +14 och bara marginellt bättre än Lindsteins +11 (Lindstein har nästan 4 ggr så många poäng också).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Kasper Larsen är inte en flopp. Killen hade aldrig spelat på en så hög nivå som Hockeyallsvenskan tidigare och är bara 21 år. Det här är i princip hans inskolning i A-lagshockey på elitnivå. Att han kan vara en OK backup i ett allsvenskt topplag är bra gjort.

Däremot är Billins en flopp. Inte så mycket för poängen utan för att han helt inte är en bärande spelare i det här laget. Han är bra, men inte i närheten av att driva spelet som lagets bästa backar gör. Det är ett kontrakt som Brynäs knappast kommer att förlänga oavsett nästa säsongs serietillhörighet.

Skulle gissa att Cukste också är dyrare än vad han tillför, men det är ju inte lika givet som att Billins är det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Säger inte emot dig alls, håller med. Men för en gångs skull vore det fint om samtliga faktiskt pratade om vilka man tycker är lyckade. Tycker det är alldeles för negativt här inne när det kommer till ledning och värvningar.
Kommentera