Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2634950

Sv: A propósito de nada
Gavve: Kasper Larsen är inte en flopp. Killen hade aldrig spelat på en så hög nivå som Hockeyallsvenskan tidigare och är bara 21 år. Det här är i princip hans inskolning i A-lagshockey på elitnivå. Att han kan vara en OK backup i ett allsvenskt topplag är bra gjort.

Däremot är Billins en flopp. Inte så mycket för poängen utan för att han helt inte är en bärande spelare i det här laget. Han är bra, men inte i närheten av att driva spelet som lagets bästa backar gör. Det är ett kontrakt som Brynäs knappast kommer att förlänga oavsett nästa säsongs serietillhörighet.

Skulle gissa att Cukste också är dyrare än vad han tillför, men det är ju inte lika givet som att Billins är det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja billins borde vara bättre.
Appropå billins.
I ett byte i boxplay så fräste Blomqvist på billins då det nuddat varandra medan de skulle byta och billins tog åt sig och satte sig på kanten av bänken och tittade först åt Blomqvists håll och satt sen och muttrade och pratade för sig själv.
Det såg ut som om de fanns en hierarki där.

Cukste tillför mycket defensivt.
Han står upp och tar plats i gruffset på isen.
Det var vad jag minns det Johan letade efter där och då också så nog gör cukste det han värvades för kan jag tycka. Efter Bertilsson Benn och kinnvall är cukste brynäs fjärde viktigaste back.
Kommentera