Brynäs IF

713449 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2635170

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Så en bra ide är att ta in Masken som fick kicken från Rögle i sitt senaste? jobb som SC .
Med tanke på detta med en ny och framåt SC..

Nä, tror inte det tog längre än 3 mån att anställa Alcén.
Men nu när du vill samma sak.

Och det dessutom är Masken som du vill ha även nästa år.
Då undrar jag om du verkligen har funderat på vad jag skrev.
Du har ju några inlägg att debatter att försöka vinna..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: 63 år gammal är Masken knappast en långsiktig lösning i Brynäs. Tror han skrev på ett 1-årskontrakt och Brynäs betonade att "Förutom uppdraget som assisterande tränare kommer Anders finnas som stöd till sportcheferna" i pressmeddelandet. Så tanken med Masken var aldrig att han bara är assisterande tränare utan att han också ska lära upp de unga sportcheferna lite, förhoppningsvis är bägge mottagliga.

När Alcén fick frågor om scouting under fjolårssäsongen betonade han att Brynäs inte jobbade med att åka runt och kolla på spelare. Enligt Alcén jobbade man istället med nyförvärv via agenter, vilket väckte mycket befogad kritik här inne.

Inför den här säsongen åkte Brynäs runt och kollade på spelare, exempelvis Larsen, Clara och Kopacka såg man live innan de värvades. Det är knappast en slump att det går framåt på den fronten.

En spelare som jag som sagt gillar är Grönhagen i Nybro. Vilken jädra pjäs att ha långt ner i hierarkin, måste vara otroligt jobbig att möta. Tycker han är oväntat smart och småfarlig framför kassen också. Tror han skulle vara jobbig även för SHL-backar.
Kommentera