Brynäs IF

713987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2641158

Sv: A propósito de nada
JawKee: Kvist är en okej spelare för fjärdekedjan, men det kommer nog inte bli mer än så på elitnivå. Särskilt om han kan utveckla sitt spel i boxplay kan han bli en stor tillgång som rollspelare. Man ska inte förringa betydelsen av sådana rollspelare, men man ska heller inte överskatta potentialen att steppa upp högre upp än i fjärdekedjan.

Lindblom hade nog mått bra av att ha en framträdande roll i ett div1-topplag den här säsongen för att kunna växa in i Hockeyallsvenskan så småningom, som typ Blomqvist gjorde när han var yngre. Det är lite typiskt för Brynäs de senaste åren att spela blir mer eller mindre ordinare utan att vara redo för nivån, var samma sak med Kvist och Birgersson i SHL innan degraderingen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:

Nånting är skumt när klubben skickat bort Ljungkrantz och Westfält, MEN behållit Kvist. Kan ju trots allt bero på den nya skridskostilen Kvist försöker praktisera.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller helt med dig. Kan se det i Kvist också. Hur mycket använder han sin fysik? Har inte tittat så noga på honom. Lindblom är så klart ingen för en fjärdekedja.
Brynäs system har helt klart varit bristfällig. Tycker att i princip hela vår fjärdekedja skulle varit utanför laget, Kanske att Nordh hade kunnat ta en plats?
Sen Ohlsson ska ju egentligen ha det lite svårare, ska det inte krävas mer av en center? Inget illa om honom, men där känns det som det är ett typexempel av vad du pratar om.
Sen att Lindblom får kriga om en plats mot t.ex Tärnström kanske?
Utifrån endast stats så skulle till och med Nordh kunna ta Tärnströms plats.
Kommentera