Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2642816

Sv: A propósito de nada
Einnor: Stoppel i Dif tycker att Grewe blir mobbad, det är fan patetiskt. Sanningen är att Grewe borde haft fler avstängningar än sina 4, han kom undan med att skalla en kille t ex. Nåt som vår Cukste fick 2 matcher för. Han har visat att han är en upprepad fara för andras säkerhet. 5 matcher känns lämpligt. Kanske för lite sett till hans fortsatta obryddhet inför andra spelares hälsa.

Har sagt det förr, Grewe är svensk hockeys nya riksfån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Har man fått så många avstängningar på 38-39 omgångar så är det väl lämpligt att stänga av honom för resten av den här säsongen. Som sagt så finns ju risken att han släcker andras karriärer. Alla vi Brynäsare minns väl vad Tomas Larkin gjorde...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Om disciplinnämnden hade bedrivit "häxjakt" på huvudtacklarna tidigare kanske de hade "jagat bort" Anton Hedman innan han släckte Mads Hansens och Fredric Andersbergs karriärer. Jag hade inte klagat. Martyrskapet passar varken Grewe eller Djurgården.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Hahaha!
Expressen till KG:
- Har du pratat med Albin?
- Ja, han är helt förstörd.

Varför i helvete skulle vi bry oss eller tycka synd om Albin?
Albin bryr sig uppenbarligen inte om någon annan än sig själv.
Tidigare stortalang som stagnerat i utvecklingen, vilket resulterat i en usel hockeyspelare som tar ut sitt enorma misslyckande genom farliga tacklingar.
Nej av med offerkoftan era patetiska gårdare, ni skämmer ut er.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Djurgården har oftast stolpe in när det gäller bedömningar, helt annan regelbok än övriga hockey-Sverige. Hade det varit tur/otur hade det jämnat ut sej, men icke så
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Till å med ssk har råd att värva. Harlestam är en riktig förstärkning.
Kommentera