Brynäs IF

713724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2642900

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag håller helt med. Och jag tror vi alla är överens om att det är just breddning som behövs, inte stjärnor/spets. Vi har våra stjärnor som producerar (de kan ha dåliga dagar som alla andra) men vi har inte mycket att säga till om gällande att stänga ned andra lags stjärnor och som kan vara tunga att möta.

Sen är så klart fortfarande högsta prio målvakt, tro inget annat.

Vet någon förresten om det är okej att låna från SHL efter att transferfönstret stängt? Tänkte om vi kan låna in någon från ingenmanslands-lagen som inte har något att spela för (när/om det blir klart så klart). Eller måste man låna innan transferfönstret stänger?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Finns väl något undantag om man råkar ut för en långtidsskada men annars ska det vara stängt som jag förstår det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: ” Vet någon förresten om det är okej att låna från SHL efter att transferfönstret stängt? Tänkte om vi kan låna in någon från ingenmanslands-lagen som inte har något att spela för (när/om det blir klart så klart). Eller måste man låna innan transferfönstret stänger?”

Det är det den 15/2 som gäller efter det får du inte förstärka laget,
Så det är därför både SHL lag och lag i HA förstärker upp med tredje målisar..👍🏻
PS
Detta är vad Johan säger om Clara,
Även om vi är oerhört nöjda med Clara så fattar vi ju att vi behöver ha minst två stycken målvakter här på plats. Men det är också viktigt att den som kommer in förstår att vi sätter stor tilltro till Damian och det han gör just nu. Jag och vi är otroligt glada och imponerade över hur bra Clara är och vilken mognad och utveckling han visar..
Kommentera