Brynäs IF

714046 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2644462

Sv: A propósito de nada
sargad: Han trodde att han hade plocken på klubbhandssidan och vice versa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Ok, jag tolkar ditt humoristiska svar och avsaknaden av övriga svar att "problemet" är något löst rykte eller påhitt av någon/några.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Precis sett gårdagens match i efterhand och det var väl inte direkt något man skriver hem om. Känns som att hela laget går på 75-80% av kapaciteten. Men vi vinner på övertid och utökar vår serieledning till 8p. Trots det något avslagna spelet så tycker jag det fanns ljusglimtar:

- 4:e kedjan gör en av sina bättre matcher senaste tiden. Det kändes som att dom spelade mer fysiskt och fick ofta offensiv zontid istället för att spendera tiden i egen zon som så ofta varit fallet. Som vid Lindsteins mål, då är både Lindblom och Nordh inne och skymmer målvakten.
- Larsson visade glimtar av den dominerande faktor som han kan vara. Klassavslut på 2-0 målet efter fin pass av Benn. 3p igår.
- Indrasis såg loj och ointresserad långa stunder. Straffen var dålig. Men han ser ytor som få andra i den här serien gör, om någon. Det avgörande målet i OT är ren klass, inget kladd.. En sådan artist måste vi ha råd med och jag tror han kommer bli grymt viktig i slutspelet. 3p igår.
- Jag väljer att ta med Steinbergs också. Tycker han gör ett par fina räddningar och inget av målen är några tavlor. Killen är 18 år och gör debut i HA. Han lär ha varit grymt nervös trots att vi ”bara” mötte Tingsryd.
- Bra att Clara fick vila en match. Nu lär han vara sjukt taggad nästa.

Avslutningsvis till alla gamnackar som fäller kommentar som ”det här kommer aldrig hålla i slutspelet” eller ”fan vad dåliga dom är”. Vilket annat lag i serien, just nu, ser ni spelar så jävla bra att dom sopar ut Brynäs i bäst av 7?…
Kommentera