Brynäs IF

713955 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2645976

Sv: A propósito de nada
Scerban: Jo, det kan finnas förklaringar till att spelare inte valt Brynäs. Men jag tänker att en bra sportchef kunde löst någon av dem du nämner.

"Jag kan tycka att det är bättre att slå till när rätt spelare dyker upp snarare än att värva bara för att det finns spelare på marknaden. Prio ett måsta vara en målvakt och bra om vi har pengar kvar om en bra sådan dyker upp."

Här tycker jag du talar lite mot dig själv. Spelarna du nämner är rätt spelare även om inte Alcén lyckats signa dom.

T ex så värvas Benn in under säsong och gav en sund konkurrens på backsidan, något som inte funnits på fw-sidan under hela säsongen.

Hoppas att "rätt spelare" dyker upp sista veckan nu då, enligt ditt sätt att se det. Personligen tar jag vilken mv och fw som helst i läget som brynäs är nu. Vågar man chansa där brynäs är just nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det låter på dig som att det finns obegränsat med resurser men rimligen finns det en budget att förhålla sig till. Vi hade kanske kunnat värva Mingoia men då hade vi inte haft någon chans på Cannata eller liknande målis. Det kanske vi inte har i alla fall, kommande veckor får visa vad som händer. Och Visby-målisen är ju faktiskt uppknuten så vi har fått en seniormålis.
Kommentera