Brynäs IF

715018 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646035

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Henmadomare känns som rätt dåligt försök. De får säkert lite fördel av trycket på publiken, men det är väl främst de egna spelarna som får mycket mer energi. De spelar en väldigt jobbig hockey med mycket skridskoåkning, så det krävs att de är rejält påslagna för att de ska orka och därmed tror jag att publiken spelar mest roll.

Cheek är en bra spelare med attityd. Tar en del korkade utvisningar, men tar sig också in på mål. Får man honom att hålla sig inom regelbokens gränser är det en spelare som kan vara väldigt värdefull i slutspelet. Inte helt usel på att göra poäng om han hamnar i en bra miljö.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Sen köper jag inte att laget som alltså har minst antal PP skulle ha hemmadomare på något sätt då det borde synts mer i statistiken. DIF har 83 medan Löven och Karlskoga har 123 PP t.ex.

De drar inte heller på sig flest BP (dock många utvisningsminuter pga många matchstraff) men ej heller minst antal. De har 91 BP medan ettan har 123 (Västerås) och sist är SSK med 78 BP.

Något annat man kan ta i beaktande när man tittar på BP och PP är att BIF och DIF haft lika många BP men DIF har trots det släppt in 7 mål färre än oss. 14 vs 21 är en oerhört stor skillnad och det är väl framförallt där vi behöver skärpa till oss.
Kommentera