Brynäs IF

714128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646475

Sv: A propósito de nada
Ni som skriker efter tränarbyte, har ni något (realistiskt) förslag på vem vi ska ta in? Och vad säger att ytterligare ett i raden av alla tränarbyten skulle göra någon skillnad?

Jag tycker liksom att man borde inse efter typ 10-15 tränare på 20 års tid att det inte är tränaren det är fel på (eller i.a.f. inte enbart). Och nej, jag tycker inte heller Gälla gör ett särskilt bra jobb med laget som det ser ut i båset. Men vilken tränare har gjort det de senaste åren (över en hel säsong)?

Det tog liksom Bulan 2 säsonger (inne på tredje säsongen) för att få Brynäs till ett slutspelslag vilket visar på vikten av kontinuitet vilket vi aldrig får när vi sparkar 1 tränare (ibland 2) varje säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Självklart måste vi ge gälla säsongen ut Håller inte sparka tränare varje säsong..Spelet ser oroväckande ut mot topplagen men vi leder serien och domen får komma efter sista matchen..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det som i princip alla härinne ifrågasatte var väl inte Gällstedt i sig utan 1) varför JA fortsatte med Masken och Molin 2) om det var rätt läge att pröva om Gällstedt skulle klara steget till huvudtränarskapet
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Man gör inte jobbet tillräckligt noga i rekryteringarna av ledare. Som man sår får man också skörda. Hade Gälla överhuvdtaget varit aktuell om han inte haft historik i klubben. Molin? Masken?
Kompetens måste vara överordnat Brynäshjärta. Det måste införas i klubben OMGÅENDE
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag är egentligen inte för ett tränarbyte, ”Tycker dock Gälla inte är rätt man för jobbet” men jag tror man behöver få in en ny röst i båset. Behöver inte betyda att man skickar Gälla, men man behöver få in något nytt med annat tänk som ser problemen i egen zon. Att vi sätter oss om och om i skiten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: hade kunnat tänka mig Aiks tränare, men Brynäs har väl blivit för PK för att ta in en tränare som säger vad han tänker….

Men tror han hade kunnat få in en helt sorts ny energi i klubben.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Nej nu får man ge Gällstedt säsongen ut iaf.. så är det ju.
Kommentera