Brynäs IF

714402 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2646650

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag håller med Sanny i det där och skrev väl det inför någon annan Löven-match. Ni har för duktig spets för att bjuda in till hawaii och svårt spel. Var mer cyniska, ha mer tålamod och vänta på chanserna. Löven är ett dåligt lag på att spela sig igenom mittzon mot samlade försvar. De släpper till flest odd man rushes i serien (kanske färre mot topplagen där då är mer fokuserade).

Att spela mot Löven gällande hawaii är lite som "never argue with an idiot, they'll drag you down to your level and beats you by experience". Spelar ni byta chanser med dem genom att offra struktur, så är jag inte alls säker på att ni vinner i en matchserie. Ni bör göra som DIF att spela enklare, rakare och mer cyniskt för att få pucken ut ur zon snabbt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: "Ni har för duktig spets för att bjuda in till hawaii och svårt spel."

Jodå, det är en del av problemet. ...Men det som förvånar mig mest är att man inte täpper till "köksvägen" vid eget mål. I matchen i Gävle fick Löven gå runt kassen lite hur de ville - och oj vad man längtade efter "Stygge Stigge" från way back then. OK, en gång är ingen gång heter det - men hur kan det här få upprepas en match till mot samma lag? ...Och det här ser väl rimligtvis även andra lag - att här är det mjukt. Här krävs en annan attityd från backarna. ...Och kanske andra direktiv från coacherna.
Kommentera