Brynäs IF

714384 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2647616

Sv: A propósito de nada
Peja: möjligen dock så är han spelskicklig och en offensiv back. Tycker att han spelade upp sig under matchen och han behöver få förtroende nu när det är flera som är skadade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sanny Lindström skrev att det blir ”skakigt och oroligt efter en förlust mot Björklöven som tycks trivas bra mot topplagen” efter Brynäs match i Umeå senast. Snälla Sanny, var ser du den skakigheten och oroligheten? Jag såg i alla fall inga spår av den i dagens match mot Djurgården. Tvärtom!
Jag påstår att Sanny Lindström är tendentiös i sin kritik av Brynäs och jag ska förklara varför jag tycker det.
Orsaken till Sannys agerande går förmodligen tillbaka till 2011 då Sanny drar på sig rubriken ”ÖVERFALLET” i Aftonbladet – och du kan läsa om överfallet i första länken nedan. Sanny, då i Timrå, crosscheckar Brynäs Antti Arnio som faller med huvudet före rakt in i sargen. Sanny får matchstraff och massiv kritik från Brynäs. ”Det är ingen respekt alls från Sanny. Jag har sett en spelare bli förlamad vid en likadan händelse”, säger Antti Aarnio. ”Jag vill inte låta som en dålig förlorare. Men Sanny spelar tyvärr ovårdat. Han skadade Björn Danielsson med en bentackling i mästarcupen också. Han spelar vårdslöst” säger Leif Boork.
Nästa länk hämtar jag från 2018 och Luleå-Brynäs. Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist tacklade Emil Larsson i huvudet. Men friades av disciplinnämnden. Något som upprör Sanny Lindström. ”Det är helt åt helvete på ren svenska”, säger experten i C More.
…Och det här kan man kanske svälja men det blir svårare i länk 3. I februari 2022 är det möte mellan Växjö och Brynäs. Båda lagen åkte på varsitt matchstraff där först Joel Kellman och sedan Nick Olesen fick en smäll mot huvudet. Den förstnämnda kunde för egen maskin ta sig av isen medan den andra fick hjälpas av och såg uppenbart groggy ut. …Och nu blir det riktigt märkligt för det är Brynäs som får fullständigt ohämmad kritik från Sanny.
” – Har vi skruvat tillbaka klockan 15 år, eller? Olesen ligger kvar jättelänge på isen, smäll mot huvudet och en rejäl propp. Han är ju märkbart påverkad. Att han sätter sig i båset och kliver in i båset och spelar bytet efter… Det är så fruktansvärt dåligt och oansvarsfullt av Brynäsledningen att jag undrar vem som ska bära ansvaret för det och vem som ska få lämna sitt jobb i morgon. Jag vill gå så jäkla långt.”
Länk 4 hämtar jag från ”Berglund-gate”:
”Brynäs saknar idag en ordförande, sportchef, tränare och dessutom har klubbdirektören Michael Campese deklarerat sin avgång. Brynäs består nu bara av ett emblem, en hemsida och splittrade supportrar. Det visar hur snabbt det kan gå utför för en av svensk hockeys största klubbar.” skriver Sanny i sin krönika.
Länk 5 är alldeles färsk och handlar om att Sanny totalsågar Brynäs värvning av Jordie Benn.
Jag påstår att det ofta finns en elak udd i det Sanny skriver och säger om Brynäs. Gamnackarna på forumet kanske håller med om att ”Brynäs består nu bara av ett emblem, en hemsida och splittrade supportrar”. Men ni andra, håller ni verkligen med?
Om du läser det här Sanny, blir du lite skakig och orolig?
Tack för att ni tog er tid!
Malken
Uppladdat:

450x300-sanny_0.jpgsanny_0.jpg

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ticko :
Nu hänger jag väl ut mig själv, men var verkligen Clara så fantastisk som ni säger i kväll?
Tycker faktiskt inget av målen var omöjliga.
Med det sagt gjorde han många jäkligt bra räddningar med.
Om jag är ute o cyklar försvarar jag mig med att det var lite sämre platser i kväll, längre från jumbotronen...
Kommentera