Brynäs IF

714196 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2647634

Sv: A propósito de nada
Malken: Jag tycker att Sanny hade 100% rätt jag. Jag undrar om du kommer leta i forumet 15 år tillbaka för att hitta någon anledning till der också?

Brynäs har varit skakiga båda matcherna mot Löven på senare tid. Defensiven har varit minst sagt undermålig. Det såg säkert mycket bättre ut ikväll, men det berodde nog delvis på att ni verkligen fokuserat på defensiven och att spelarna fått upp ögonen för det. Säkert också på att DIF I sin forecheck inte är i närheten av samma frenesi som Löven, då få lag vågar spela så utpräglat aggressivt i offensiv zon. Löven har som kanske är bekant flest kontringar/odd man rushes mot sig av samtliga lag.

Så istället för att leta gamla oförrätter för att skjuta ned budbäraren så gläds över att det verkar ha ramlat ned en polett.

För övrigt är jag inte särskilt imponerad över Sanny alls, men tycker att han försöker vara objektiv så länge det inte rör FBK. Vi MoDo-iter vet att han har ett horn i sidan till oss för 2007, men vet också att han försöker att inte låta det påverka honom. Han var Timrås lagkapten i slaget om Västernorrland där vår lagkapten Svartvadet avgjorde match 7 i sudden. Något Sanny ALDRIG kommer glömma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Du har jätte trevlig ton .men vad gör du här. Är du smygbrynäsare eller?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J F K: "Brynäs har varit skakiga båda matcherna mot Löven på senare tid."

Jag måste "göra en Huge" här och ifrågasätta läskunnigheten. Det Sanny skriver är att "Därför blir det skakigt och oroligt EFTER förlust mot Björklöven, som ser ut att trivas bra mot topplagen"

Du skriver om hur spelet sett ut UNDER matcherna mot Björklöven och det är något helt annat. ...Och jag håller förstås med om att försvarsspelet inte alls sett bra ut under de matcherna.

Men att påstå att det blir "skakigt och oroligt EFTER förlust mot Björklöven" betyder något helt annat. Det antyder att det på nytt skulle vara kris i Brynäs och jag har väldigt svårt att se att det är det.
Kommentera