Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2647686

Sv: A propósito de nada
Malken: Det Sanny menar är ju främst att Brynäs är för bra för att spela "byta-chans-hockey" mot konkurrenterna. Och det har han rätt i, oavsett hans historik eller förmåga att uttrycka sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Ja, och eftersom Sanny påpekade vårt skakiga spel i sin krönika som ju skrevs INNAN vi ens spelat mot Djurgården så förstår jag inte hur Malken kan uppfatta hans ord som kritik mot att vi varit skakiga mot just Djurgården.
Alla med lite läsförståelse ser väl att Sanny bara har formulerat sig bakvänt…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: "Det Sanny menar är ju främst att Brynäs är för bra för att spela "byta-chans-hockey" mot konkurrenterna. Och det har han rätt i, oavsett hans historik eller förmåga att uttrycka sig."

Det kan förstås vara så att Sanny är extremt dålig på att uttrycka sig - och precis som flera på forumet inte förstår skillnaden på UNDER och EFTER men ska han då vara hockeykrönikör?

...Och ser du inte att han gång på gång spottar på vårt märke? För all del precis som flera på vårt forum. Ställer du verkligen upp på att "Brynäs består nu bara av ett emblem, en hemsida och splittrade supportrar" som Sanny skrivit?
Kommentera