Brynäs IF

715676 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2647717

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Även fast gårdagens match hade slutspelskaraktär så går det inte att jämföra med vinna-eller-försvinna matcher i det riktiga slutspelet.
Sen att du verkligen inte kan hålla dig ifrån att vara otrevlig i varje inlägg, du kan knappast må bra?
Sen att moderatorerna fortsätter låta dig härja fritt är ett mysterium. Du är ju i dispyt med precis allt och alla..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Så är det såklart. Och det vet vi ju att Clara kommer lösa menar du? Även att jag har fullt förtroende för det så är det ingen skillnad på Lidö och Clara i det fallet. Lidö dessutom något år äldre.
Otrevlig? Du menar att jag inte är trevlig som du?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Angående Fredrik Forsberg skriver Svensson på Expressen idag att fyra klubbar ha hört av sig till HV: Örebro, två finska klubbar och... Brynäs!

Själv ser jag hellre något tuffare in på forwardsplatserna men kommer såklart ta emot Forsberg med öppna armar om Alcén får till en ekonomiskt försvarsbar lösning. Kanonförstärkning rent spetsmässigt, även om det är annat vi primärt behöver (grit).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lidö är en målvakt som varit sjukt bra alla tre matcher han stått. Han har en hygglig räddningsprocent på 95.88%. Det kommer givetvis inte hålla över tid, men jag som följer djurgårdens forum vet att snudd på samtliga skribenter håller honom högre än båda ordinarie målvakterna. DIF har haft målvaktsproblem under hösten för både Andrén och Hävelid har varit ojämna. Någonting de flesta sätt gällande Andrén tidigare säsonger där han blandat fantastiska matcher med matcher där alldeles för mycket går in. Hävelid gjorde ett magiskt JVM, men i övrigt är det upp och ned. Något som säkert beror på orutin.

Lidö däremot har utstrålat lugn och på något sätt verkar backarna tryggare med honom. Det skulle inte förvåna om han är uttalad förstemålvakt i slutspelet.

Jag kan inte veta om det varit oroligt i Brynäs efter matcherna mot Löven, men två saker.
1. Sanny kan mycket väl ha snackat med spelare/ledare som låtit lite oroliga över bristen på fungerande försvarsspel.
2. Han kan ha killgissat i och med att det hade varit helt naturligt om det vore oroligt med tanke på hur det sett ut flera gånger i mittzon och egen zon. Snarare hade det varit märkligt om man inte kännt viss oro över att man släpper in så många mål på egna misstag där inte motståndarna behövt göra någonting bra.
Kommentera