Brynäs IF

714166 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2651199

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Tror Lövens fjärdekedja gjorde 2-3 mål senast de mötte Brynäs. Det har inte Brynäs fjärdekedja gjort mot något topplag på hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Intressant. Studion sågar nämligen Björklövens tredje och fjärdekedja nyss.


Inte meningen att gå i polemik utan mer höja blicken och diskutera. Om jag inte missminner mig har kritiken i närtid (bla förra säsongen) varit att Brynäs haft för etablerade spelare i för hög ålder med hög lön i de lägre kedjorna. Istället för att satsa mer på spets och homegrown i tredje och fjärde. Nu har vi väldigt stark spets och har satsat på home grown i de lägre kedjorna med utvecklingspotential men det kritiseras också. Sen hade nog Brynäsledningen hoppats på mer produktion hos tredje och fjärdekedjan vilket jag också hade. Men det är väldigt svårt att veta i förväg. Tycker man gör rätt med facit i hand att förstärka inför slutspurten vilket man säkert hade en plan för redan innan säsongen.

Budgeten räcker ju inte till allt.

Konstaterar att det inte är lätt att göra rätt som sportchef.

Skönt med seger idag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi gör väldigt bra saker i små segment. De segmenten behöver komma i mycket tätare följd. Gärna flera byten i rad.

Detta kommer inte hålla i ett slutspel, inte ens förbi en semifinal. I takt med att slutspelet kryper närmare behöver spelare och coacher prestera bättre. Jag ser inget av det hittills. Tycker vi blir sämre och sämre ju längre serien pågår. Vet inte vad det beror på!
Kommentera