Brynäs IF

714909 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2651614

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag har respekt för SSK men är inte mer än något än dom övriga topplagen, min tro r att AIK eller SSK hamnar på andraplats, dom har på papperet lättare program än Dif, för mig vore drömmen AIK på andraplats, då kan Mora, Löven, DIF o SSK banka skiten ur varandra i 7 matcher, vi har ju inte sett Brynäs med ordinarie lag många gånger i vintern, så lätt att fokusera på konkurenterna hur dom värvar etc…men jag har stor tilltro Brynäs, kan vi ha alla med inför slutspelet då tror jag inget lag oavsett vad dom värvar i sista stund kommer kunna rubba oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det Henrik Gradin/MoDo säger i Expressen ligger i linje med vad vi soffcoacher brukar skriva innan säsongerna startar:

” Jag bannar mig själv litegrann faktiskt. Efter mitt första år i Modo då vi shoppade innan 15 februari, bland annat Nikolajs Jeļisejevs, sa jag att jag aldrig skulle vara med i ett värvningsrace igen. Det lyckades vi med ifjol, men nu jagar vi spelare hit och dit. Ibland hamnar man tyvärr i den här situationen – du måste in i träsket – men jag sa till (Mattias) Karlin i går att påminna mig nästa år om att inte sitta i den här jävla soppan igen. ”

Även detta var intressant:
” Enligt Expressens uppgifter kostar spelaraffärer nära deadline i runda slängar 1,5-2 miljoner kronor. Det kan handla om spelare som förra våren förbisågs av SHL-lagen eftersom att de inte ansågs tillräckligt bra, men på en skral spelarmarknad har samma spelare några månader senare plötsligt blivit högvilt. ”
Kommentera