Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2652693

Sv: A propósito de nada
Jag skulle inte byta vår trupp mot någon annans trupp i HA iaf.
Rödin, Larsson, Bertilsson och Kinnvall i slutspelet.... Vilket lag har spelare med sån revanshlusta och sån tjurighet..?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Helt otroligt att gå in här efter deadline och läsa, när förutsättningarna var glasklara.

- Svedman deklarerade för någon vecka sedan att det är snålt med cash.
- Igår kom rapporter att agenter är ute och kräver årslöner resten av säsongen för spelare.
- Sportchefer som säger att marknaden är dödare än vanligt.

Sen sitter det människor här inne och naivt hoppas på värvningar ändå och sen avundas värvningar av 13:e forwards från Finland och försvarare som inte ens platsar i 12:e-placerade Västerås. Är ju ett fullkomligt lotteri om dessa värvningar faller väl ut eller inte, dessutom garanterat till ockerpriser.

Alcén har faktiskt värvat under säsongen, bara för att inget händer på deadline så betyder det inte att han inte gjort något. Vi har fått en NHL-back (svindyr, glöm inte det), en backup till Clara, ett energiknippe från SAIK och eventuellt(?) en veterankeeper från Luleå (på deadline-day). Rautio är för övrigt ett jävla kanonförvärv av Alcén ifall Clara inte klarar pressen och Coreau visar sig vara dålig. Hade gärna sett Karlström in, men i övrigt är jag glad att Alcén inte chansar med ekonomin för att ta in spelare vi knappt hört talas om.

Loponen, som gick till DIF, är inget man skrämmer småbarn med direkt. Dessutom för 300k.

Krupic hade nog varit sjundeback hos oss. Finnen som SSK tog in har jag för dålig koll på, men han verkar ha haft det tufft på sistone.

Löven dumpar alltså Meyer, som gjort mycket poäng, för några panikvärvningar från Finland. Intressant. Känns som att dom endast ville få in en kropp extra på pengarna dom tjänade på att bryta med Meyer.

Dom enda som faktiskt gjorde ett bra fönster är Gnaget. Dom blir att räkna med i slutspelet och jag har dom som näst starkaste trupp nu. Dock har vi spelat bra mot AIK den här säsongen och tror vi löser en eventuell slutspelsserie mot dom.

Summa summarum har vi fortfarande den starkaste truppen och den bästa spetsen. Sluta häng med huvudena nu och tagga för slutspel. Dessutom kommer Kelleher snart tillbaka, snacka om nyförvärv! Den här våren kommer bli så jävla rolig.

(Sorry för långt inlägg, var tvungen att skriva av mig lite...)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Vår trupp är överlägset starkast . Men också sjukt känslig för skador . Vi får alla hoppas vi för det första slutar som 1 i serien . Måste vara första målet . Efter det hålla alla tummar att vi slipper skador på viktiga spelare . 3 och 4 linan är för svaga så vi kommer vara beroende av 1 och 2 kedjorna.
Kommentera