Brynäs IF

713928 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2657956

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Mer bekymrad över det mentala spelet, Brad. Först till fyra segrar i tre omgångar. Tätt matchande. Höga förväntningar på de etablerade spelarna. Nybro, Kalmar eller Almtuna (vi lär inte välja Karlskoga) blir ett bra första steg på "Vägen tillbaka"!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Fast där ser vi inte så mycket indikationer än. Åt varken ena eller andra hållet. Mer än att det ser oförklarligt ängsligt ut i egen zon emellanåt. Det står ju klart att det finns ett tydligt + och ett tydligt - inför slutspelet. Båda beroende på samma sak.. ”Vi är det bästa laget”

+
Vetskapen att vi är starkast och har bäst kvalitet kan stärka individen och laget. "Bara vi gör vårt jobb som vi ska är vi oslagbara"

-
Allt annat än seger i finalen är ett praktfiasko. Man kan ha roligare utgångsläge inför ett slutspel. Går det emot och börjar svaja är det lätt att härdsmältan tränger sig på… Vår största motståndare är nog, trots klyschvarning, "oss själva"

Det mentala spelet blir avgörande. Men som jag skrev nedan finns det detaljer i spelet som fortfarande ser oroande oslipade ut så här långt in i serien…

Kom på ett till minus!!!!

Börjar det blåsa storm är vi i behov av ett ledarskap att luta oss emot. På det området är jag extremt orolig… ”Come on guys” och ”Pass the puck” skulle behöva mera filosofiska och genomtänkta alternativ. Tyvärr brister vår huvudcoach på det området är min uppfattning…

Blir en holmgång detta… 😅
Kommentera