Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2659685

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Kanske lite konstigt att bedöma Kelleher nu när han precis gjort comeback efter flera månaders skadefrånvaro, men rent generellt tror jag inte supportrar har agendor mot enskilda spelare. Däremot kan man ha favoritspelare och ja - motsatsen till favoritspelare. Det låter på dig som att Kelleher aldrig får ut någonting av sin skicklighet men det kan ganska enkelt motbevisas genom att kolla på hans poängskörd som vittnar om ett snitt på ungefär 1p/match, och de underliggande siffrorna är ännu bättre.

Sen kanske folk kan inbilla sig att du har en agenda när du gång på gång väljer att fokusera på Kellehers brister, till och med när laget vinner. Man skulle också kunna välja att fokusera på positiva saker och/eller kollektivet.

Kelleher är ingen perfekt spelare men han är en av Hockeyallsvenskans skickligaste spelare. Finns få spelare i ligan som kan skapa chanser ur ingenting på samma sätt som honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Kellehers roll som mönsterbrytare är extremt viktig för laget. I matcher som går i stå och där våra vapen neutraliseras så har vi i Kelleher ett element som på egen hand kan skapa oreda, otrygghet och röra i ett motståndarförsvarsspel. Dessutom kan han göra poäng ur nästan ingenting… Visst, i minusskålen ligger lite våghalsiga aktioner emellanåt och lite besvärliga pucktapp men jag är Peja enig i att Kelleher är en av allsvenskans skickligaste spelare samt kanske den största artisten i konkurrens med Klasen och nån till…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: tack för ditt nyanserade svar (OB ingen ironi)

Kommentar från mig: tänkte själv nämna skadefrånvaron men ville hålla det så kort som möjligt. Absolut en orsak men jag tyckte inte att han var bra innan skadan heller.

Poäng är viktigt och det enklaste att se. Själv tycker jag att (för) många tittar för mycket på det, inte vad spelaren bidrar i själva spelet. Jag tittar mycket på detaljer och skulle kunna skriva mycket om det
angående Kelleher men jag avstår då jag inte tror det leder någonstans.

Vill påstå att jag inte fokuserade på Kelleher igår (heller). En absolut majoritet av mina inlägg var angående kollektivet i positiva ordalag (bara kolla för den som orkar). Men: ska man inte kunna kritisera EN spelare trots att kollektivet är bra?

Du och jag tycker olika om Kelleher vilket är helt OK för mig, absolut.

Nya tag i veckan kompis👍🇧🇪
Kommentera