Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2659681

Sv: A propósito de nada
Till alla.

Nu har krutröken skingrats efter en bra match igår, blir nu lite filosofisk.

Jag blev beskylld för att ha en agenda (har hänt förr, jag har väldigt höga krav), igår ang Kelleher.

Jag har ingen agenda som sagt, skriver bara vad jag ser. Vidhåller att Kelleher inte var bra igår (heller).

Han lyckades med 2 snygga dragningar i samma byte och hade en ”nästan-assist” i ett annat.
I mina ögon räcker inte det för att ”vara bra”.

Jag fattar inte vad som menas agenda så nu får ni väl utbilda mig.

Frågor

1 hur många inlägg ”behövs” för att man ska ha en agenda?

2 har aldrig blivit beskylld för en agenda när jag ger beröm. Kan en agenda bara vara negativ?

3 vem ska ska/skulle vara mottagare till agendan? Spelaren, Gälla, Alcen, vi i soffan eller någon annan?

Vi här på chatten ska nog inte överskatta vår påverkan på klubben och lag ansvariga. De bryr sig nog inte ett skit om mina/dina sofftyckar-åsikter (hoppas jag).

Tillbaka till Kelleher: han har skills, vrider och vänder men har ingen fart, blir nästan stillastående /”uppäten” ofta, klen i närkamper, tappar otroligt mycket puckar så även igår. Syns ännu bättre på plats som igår jämfört med i soffan.

Får inte ut mycket, glimtar till för sällan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Tror att ordet agenda i det här fallet blir fel. "Hangup" kanske skulle passa bättre. En agenda är kräver väl ett syfte, du verkar mer drivas av din åsikt.
Sen kan en åsikt såklart bli irriterande redan efter ett inlägg om det går emot vad de flesta andra tycker. Ju mer avvikelse ju färre inlägg krävs.
Nej en "hangup" kan också vara åt motsatt håll, du skulle till exempel kunna hävda att Lindbäck var så bra att han borde få stå trots historien. Samma sak, ju större avvikelse mot vad de flesta tycker ju färre inlägg behövs.
Stå på dig om din åsikt, men gör inte så stor grej av att du får mothugg kanske.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: -"Jag har ingen agenda som sagt, skriver bara vad jag ser. Vidhåller att Kelleher inte var bra igår (heller)."

Han var bra i början av säs. men sen blev det snurrsnurr och pucktapp vilket man även såg Dima på sin tid.... same same.... efter skadeuppehållet så väntar jag en tid innan det ev. går tillbaks som i starten men som igår var det mest snurr (igen) vilket också leder till bakis i PP. (även om det var interference på honom innan AIKs mål, då han iaf försökte ta sej tillbaks) men från andra var det väl ändå bättre mot "forna" Kelleher... dvs att han även vet att spela pucken innan han ramlar.
Sen att man inte får lägga ev. "kritik" mot vissa spelare här utan att "trädkramarna" ska bedyra felen i att ha sin egen åsikt.... det låter jag vara helt obesvarat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Du får såklart tycka precis vad du vill om Kelleher. Faktum kvarstår dock; Kelleher är och förblir en klasspelare i HA, innebandydragningar och klent närkampsspel till trots.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen:
Angående Kelleher så får vi väl ha lite tålamod med en spelare som varit borta så länge?
Dessutom så engagerar han motståndarnas försvar, dom måste ju hålla ett öga på honom och det ger ju andra medspelare mer utrymme... vi får ha lite tålamod!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Kanske lite konstigt att bedöma Kelleher nu när han precis gjort comeback efter flera månaders skadefrånvaro, men rent generellt tror jag inte supportrar har agendor mot enskilda spelare. Däremot kan man ha favoritspelare och ja - motsatsen till favoritspelare. Det låter på dig som att Kelleher aldrig får ut någonting av sin skicklighet men det kan ganska enkelt motbevisas genom att kolla på hans poängskörd som vittnar om ett snitt på ungefär 1p/match, och de underliggande siffrorna är ännu bättre.

Sen kanske folk kan inbilla sig att du har en agenda när du gång på gång väljer att fokusera på Kellehers brister, till och med när laget vinner. Man skulle också kunna välja att fokusera på positiva saker och/eller kollektivet.

Kelleher är ingen perfekt spelare men han är en av Hockeyallsvenskans skickligaste spelare. Finns få spelare i ligan som kan skapa chanser ur ingenting på samma sätt som honom.
Kommentera