Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2659735

Sv: A propósito de nada
Farsang: Vi har vunnit 25 av våra tredjeperioder. 9 oavgjorda och 14 förluster. W% på 52% medan DIF (som är tvåa) ligger på 44%.

Att jämföra med våra 41.7% i första och 37.5% i andra. Statistiken ser med andra ut att bekräfta det du skriver.

Gavve:
Kan det inte ha betydelse om laget har en ledning eller ligger under då de går in i tredje perioden? Jag tänker att om ena laget försvarar en ledning och det andra går för reducering och kvittering så ligger nog en reducering närmast och så vinner man perioden på det målet.