Brynäs IF

713453 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2660110

Sv: A propósito de nada
Jag var och räknade till något strax över 500 matcher i början av säsongen (men tydligen var jag rejält ute och cyklade), för Bertilsson gör sin 600:e match i Brynäströjan hemma mot Kalmar på fredag. Fan vad jag älskar den karln och hans lojalitet.

Lite diskussion kring Berra då, ska vepan upp i taket efter karriären? Han har ett SM-guld och snart över 600 matcher. Tveklöst att ska han upp i taket i min mening, vad tycker ni andra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Utan alla sina skador hade Bertilsson säkert gjort sin 700:e match på fredag. Han har haft mycket otur med skador.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Tveksam till om Bertilsson ska upp i taket. Grym spelare över tid men det är få förunnat. Spelare som Bertilsson och Rödin skulle nog behöva leda Brynäs till ett SM-guld. Om Silfverberg avslutar med några bra år i Brynäs likt Dackell så tror jag hans vepa hängs upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Instämmer helt, den vepan är given!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Berra är nog den mest givna av samtliga aktiva Brynäsare.
Älskar verkligen Rödin och han besitter kanske det största Brynäshjärtat, men fan. Undra om inte ett guld är ett ”skallkrav” i slutändan?..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Junior åker med till Nybro enl GD:
”Jag hoppas få spela också, jag ska i alla fall åka med bussen nu, sa 18-åringen efter träningen.
Brynäs lagkapten Johan Larsson som spelade i samma ”lag” som Alieu Bah under träningen hade bara lovord att säga om den unge norrmannen.
– Han hade bra skridskoåkning och verkar vara en stor och kraftig spelare. Får han chansen är det bara att gå ut och ta för sig, ”
Kommentera