Brynäs IF

713257 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2662510

Sv: A propósito de nada
puffe:

Grattis! Kollade matchen igår och det är så tydligt när det gäller tryggheten i gruppen och tron på sig själva. Det är det Modo vinner på. HV är ett vrak. I Modo mår spelarna bra.

Då spelar det ingen roll att HV kastar miljoner på spelare som Kaski, Borgström, Shore, Nardella, Ortio och Tikka (i fjärdekedjan med mindre smickrande 2 mål på 40 matcher)

Glad för din skull. Jag har egentligen alltid gillat Modo även om det på slutet växt upp lite horn i min sida för dem. Men det är egentligen inte klubben Modos fel, det har snarare att göra med dryga användare på hockeysnack som smutsar ned Brynäsboken med hånfulla kommentarer (Modomille, Costanza, Icing-Ove)

Klubben Modo är fin. De har en fin historia och framförallt fått fram helt fantastiska hockeyspelare. En riktig hockeyklubb. Inte själlösa plastlag som Växjö, LHC, Oskarshamn och Örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:

Klockrent inlägg, jag byter gärna Lakers, IKO och Örebro mot DIF Brynäs och Löven så man får en mer klassisk elitserie som förut, skulle vara det bästa för SHL både rent sportsligt och ekonomiskt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Tycker detsamma om Brynäs. En klassisk klubb som hör hemma i shl. Trevliga fans i monitor erp och en stad som brinner för klubben. Sen har ni sjukt fina reklamfria matchställ.

Ni är riktigt bra på att utveckla spelare till nhl. Elias Lindholm och Markströms klubbar följer jag rätt nära.

Kommer se era matcher i slutspelet. Tror och hoppas att det går vägen för er!

Costanza/Ove får man inte ta för seriöst, han är en riktig karaktär. ;)
Kommentera