Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2662458

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Har alltid svårt att sova efter viktiga matcher, men hoppas vi möts i fin-serien kommande säsong. Känns som vi och ni har ungefär samma sannolikhet att misslyckas . Däremot får ni räkna med att den fina sviten mot oss inte håller även 2024/2025
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
puffe:

Grattis! Kollade matchen igår och det är så tydligt när det gäller tryggheten i gruppen och tron på sig själva. Det är det Modo vinner på. HV är ett vrak. I Modo mår spelarna bra.

Då spelar det ingen roll att HV kastar miljoner på spelare som Kaski, Borgström, Shore, Nardella, Ortio och Tikka (i fjärdekedjan med mindre smickrande 2 mål på 40 matcher)

Glad för din skull. Jag har egentligen alltid gillat Modo även om det på slutet växt upp lite horn i min sida för dem. Men det är egentligen inte klubben Modos fel, det har snarare att göra med dryga användare på hockeysnack som smutsar ned Brynäsboken med hånfulla kommentarer (Modomille, Costanza, Icing-Ove)

Klubben Modo är fin. De har en fin historia och framförallt fått fram helt fantastiska hockeyspelare. En riktig hockeyklubb. Inte själlösa plastlag som Växjö, LHC, Oskarshamn och Örebro.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
puffe: Härligt att ni slog HV 🤘 hoppas också vi möts i höst men är inte så säker på att vi fixar det . Brynäs är brynäs 🥴
Kommentera