Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2663534

Sv: A propósito de nada
Lemp: Tärnström, Kopacka, Ölund, Vesel, Robertsson och Lindstein vore jag bekväm med att förlänga kontrakten med, de kan vara med i antingen HA eller SHL nästa säsong, men vilka roller de får skulle naturligtvis variera.

Egentligen skulle man kunna signa Kristers Steinbergs också. Han skulle kunna bli kvar som tvåa i HA eller som (kanske utlånad till HA) trea i SHL.

Jag hoppas mycket på Coreau under återstående delen av säsongen. Om han gör succé skulle han kunna bli den målvakt som man äntligen bygger kontinuitet kring på mv-positionen. Clara lär ju inte bli kvar oavsett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Precis sett gårdagens match i efterhand. Oerhört gedigen insats av laget trots att det inte finns något att spela för. Precis vad Berra förtjänade under sitt jubileum. Utan alla hans skador genom åren så hade det väl snarare varit 800. Men 600 matcher är stort, respekt!

Kändes som att laget gick på 75-80% ändå är klasskillnaden monumental. Det märks att laget mår riktigt bra inför det som komma skall. Även om jag tar av mig Brynäs ögonen har jag svårt att se något lag ta oss över 7 matcher, men det ska spelas om det också.

Flera väldigt fina mål i matchen och när t.o.m. Connor McKvist gör mål så kan det bara sluta på ett sätt. Nu får laget spela för Kopacka de 2 avslutande matcherna så han kan göra 2 hattrick och ta det där målrekordet.

Det var länge sedan livet som Brynäsare kändes så här bra i mars. Skål Brynäs vänner!
Kommentera