Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2666572

Sv: A propósito de nada
OT: Någon/några som var med i HS på den tiden det såldes VHS från finalerna-99? Nån kände nån som jobbade på TV4 och kopierade matcher, la dem i box med fina omslag och sände dessa land och rike runt. Kult då Internet var i sin linda. 😊
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Knallhatten: Tjena, jag köpte de två matcherna på VHS, kommer dock inte ihåg från vem. Tror de döpte dem till Miraklet i Gavlerinken och Undret i ö-vik. Har dem kvar i säkert förvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Knallhatten:
Hmm, tänkte ta åt mig äran, men din och min historia matchar inte så det måste varit någon annan.

Har för mig jag på något vis lyckades låna VHS'er på match 4 och 5 från (om jag minns rätt) han gubben som jobbade på Depeschen.
Tror jag har kopiorna i en flyttkartong i källaren, om jag inte slängt dom.
Jag gjorde aldrig några mer kopior på VHS om jag inte missminner mig.
Det jag däremot gjorde var att rippa matcherna till DVD, och några såna skulle jag möjligtvis sålt till nån här på HS.
(Är dom rippningarna som ligger på Youtube nu ser det ut som)
Rätt säker på att jag har match 5 -93 hemma också, möjligt att jag fick låna VHS på det att samma gubbe, men det låter jag vara osagt.

Hörde också av mig till TV4, och vid första kontakten lät det som att det inte var några problem att få en kopia på matcherna....skulle kosta nån tusing har jag för mig, men det var jag villig att betala.
Nästa gång jag hörde av mig (säker till någon annan) så var det stopp, dom kunde/fick inte göra så var svaret jag fick då, och då lade jag ner det 😔
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Knallhatten: Vill minnas att jag var nära att beställa nån Brynäs-VHS av en snubbe, men sen blev det aldrig av.. var det här på HS han huserade?
Kommentera