Brynäs IF

713299 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2667872

Sv: A propósito de nada
#33:

Jag är lite rädd att Robertsson har gjort det för bra.

Dels finns en stor risk att Skaik plockar tillbaka honom till slutspelet. Dels så kommer de antagligen erbjuda honom nytt kontrakt.

Vår chans är att vi går upp och erbjuder honom en bättre roll och utvecklingsplan. Annars kommer han bli kvar i Skaik eller gå till annat SHL-lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Tror inte några mål i hockeyallsvenskan smäller så högt för Skellefteå. De visste ju redan om Robertssons kvaliteter. Om de kallar tillbaka honom eller inte beror nog helt på om de får skador.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Krävs väl att Skellefteå får ett gäng skador för att kunna ta tillbaka honom? Var väl så det beskrevs när vi tog in honom. Skellefteå känns inte heller som en klubb som agerar så impulsivt. "Oj Robertsson gör det bra i Brynäs, nu tar vi tillbaka honom". Hade de ingen plan för honom för en månad sen lär de knappast ha det nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Sorry har inte fattat hur jag gör ett inlägg utan att kommenterar någon. Går det?

Hursomhelst vill jag skicka en varning angående avbeställningsskyddet som Brynäs säljer vid biljettköp Kanske varit uppe förut.
Bokade två biljetter igår och tog försäkringen (vilket INTE är ett avbeställningsskydd).
Min polare kunde inte gå och då ville jag hellre sitta lite bättre och bokade en ny plats i tron att jag kunde avboka de första två. Men ICKE, du kan inte bara avboka utan behöver en orsak som sjukdom, naturkatastrof eller liknande.
Här tycker jag att Brynäs har ett ansvar att informera om detta.
Känner mig grundlurad.
Kommentera